Ocene o Reduslim

 • Drazen
  Od otroštva sem debela. Takoj sem bil samo debelušen fant, a s starostjo se je problem začel poslabšati. Zdravnik mi je svetoval, naj opravim tečaj hujšanja z Reduslim, saj se ne morem ukvarjati s športom in iti na diete. Uspelo nam je doseči dobre rezultate, zdaj je pred nami še nekaj tečajev.
  Reduslim
 • Nejc
  Poskušal sem shujšati s kapsulami Reduslim. Shujšala sem hitro, skoraj tako, kot piše proizvajalec v navodilih. Stranskih učinkov ni bilo, nasprotno, izboljšalo se je zdravstveno stanje, pojavila se je moč in energija. Rezultat je ohranjen 4 mesece, medtem ko se pri prehrani ne omejujem posebej in ne obiskujem redno telovadnice.
  Reduslim
 • Lara
  Dolga leta je sanjala o izgubi teže, a nič ni pomagalo. Reduslim sem po naključju zagledal na internetu in ga naročil, saj je bila akcija, cena pa se je skoraj prepolovila. Opravil sem celoten tečaj in nisem mogel verjeti svojim očem - minus 10 kg.
  Reduslim
 • Sara
  Mož mi je kupil reduslim, saj je nezadovoljen, da sem si po poroki močno opomogla. Postavil je strog pogoj, če ne bom shujšala, bo vložil zahtevo za ločitev. Zahvaljujoč kapsulam mi je uspelo rešiti družino in se vrniti v prejšnje oblike.
  Reduslim
 • Nika
  Po porodu se dve leti nisem mogla spraviti v red, poskušala sem se omejiti v prehrani, se ukvarjati s športom, a sem se vsemu odrekla. Zdaj moja hči hodi v vrtec in odločila sem se, da do poletja hitro vrnem obrazce. Po nasvetu prijatelja jemljem reduslim, prvi rezultat sem opazil nekaj dni po začetku tečaja.
  Reduslim
Uporabniška ocena Reduslim
4.3
16